Založ si blog

Matovičova trinásta komnata sa volá Marián Kočner

Igor Matovič by mal vysvetliť, či a prečo sa utajene stýkal na konšpiračnom byte s Mariánom Kočnerom.

Podľa môjho informátora sa pred voľbami v roku 2012 dvakrát stretol predseda OĽaNO-Nova Igor Matovič s podnikateľom Mariánom Kočnerom, ktorý je známy z mafiánskych zoznamov, z káuz Glance House, Gamatex/Markíza a podobne.

Stretnutia mali prebiehať v luxusnom bytovom dome Five Stars Residence v Bratislave na 6. poschodí. V tom istom byte sa s Kočnerom stretával aj vtedajší vodca protestov Gorila Peter Pčolinský, ktorý dnes kandiduje za extrémisticko-komediantský podvod Sme rodina.

Kontakty Igora Matoviča s predstaviteľom bratislavského podsvetia nemali podľa môjho zdroja obchodný, ale politický charakter. Hlavnou témou ich rozhovorov bola voľba generálneho prokurátora a údajne záujem Igora Matoviča získať z výberu nového šéfa tohto orgánu osobný a politický prospech.

Nemám dôvod neveriť svojmu informátorovi. Myslím si, že Matovič sa s Kočnerom naozaj stýkal a opak by mohol predseda OĽaNO-Nova dokázať previerkou na detektore lži.

Keby išiel Igor Matovič na detektor lži, položil by som mu tieto otázky:

 

1 Stretli ste sa v roku 2012 dvakrát s Mariánom Kočnerom?

2 Stretávali ste sa s Mariánom Kočnerom utajene v konšpiračnom byte na 6. poschodí v objekte Five Stars Residence na Námestí slobody 13 v Bratislave?

3 Boli vaše stretnutia s Mariánom Kočnerom utajené preto, lebo ste si uvedomovali, že táto osoba bola na Spišiakových mafiánskych zoznamoch?

4 Rozprávali ste sa s Mariánom Kočnerom o voľbe generálneho prokurátora?

5 Žiadali ste od Mariána Kočnera, aby vám vybavil u generálneho prokurátora protekciu, ak odovzdáte svoj hlas Dobroslavovi Trnkovi?

 

Aj Igor Matovič má svoje trináste komnaty. Jedna z nich sa volá Marián Kočner.

Lipšicova polícia pred štyrmi rokmi manipulovala voľby

22.02.2016

Pred štyrmi rokmi Daniel Lipšic útokom proti hnutiu 99 % zatiahol políciu do politického zápasu. Dnes tento pán v postavení Matovičovho advokáta obviňuje z podobného hriechu premiéra Fica. Hádam ani fanatický prívrženec Igora Matoviča neverí, že predaj firmy a „strata“ účtovníctva tesne pred tým, ako sa jej mali pozrieť na zúbky daňoví kontrolóri, bola náhoda. [...]

Nekalé financovanie OĽaNO-Nova (časť II. )

03.02.2016

OĽaNO a Nova idú do volieb spoločne, a preto jedna strana nesie zodpovednosť za sponzorov strany druhej. Obyčajní i neobyčajní voliči majú právo na informácie o tom, akí podarení mecenáši stoja za tandemom Matovič – Lipšic. V prvej časti som objasnil, ako mecenáši OĽaNO-Nova Miroslav Lopata a Miroslav Švec zo spoločnosti Premier Consulting vymysleli schému na [...]

Nekalé financovanie OĽaNO-Nova (časť I. )

27.01.2016

OĽaNO a Nova idú do volieb spoločne, a preto jedna strana nesie zodpovednosť za sponzorov strany druhej. Obyčajní i neobyčajní voliči majú právo na informácie o tom, akí podarení mecenáši stoja za tandemom Matovič – Lipšic. V roku 2012 darovali strane Nova tučné sumičky páni Miroslav Lopata a Miroslav Švec. Prvý 28 tisíc €, druhý 22 tisíc €, teda dohromady [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 197927x
Priemerná čítanosť článkov: 28275x

Autor blogu

Kategórie